Fremvisning

Uglehulen.dk

Fremvisning af ugler.

 

Ugler er helt fantastiske fugle og jeg tilbyder fremvisninger af ugler af en til to timers varighed samt ved dagsarrangementer.


Indholdet af fremvisninger vil være tilrettet den målgruppen, der skal fremvises for. Målgrupper kan være: skoleklasser, børnehaver, daginstitutioner, spejdergrupper, ældrecentre, arrangementer med dyr, "Mystiske Dage" og "natur-arrangementer" samt meget andet.


Fremvisnings indhold aftales og der gives info om uglers generelle adfærd, fysik og om mange af de ting, der er helt specielle for ugler.


Fremvisninger foregår med:
                             Silje, Hvidmasket dværghornugle, klækket d. 9 april 2019.

                             Turk, Plettet afrikansk hornugle, klækket d. 10 april 2019.

                              Evia, Kaphornugle, klækket d. 30 marts 2019

                             
Efter aftale, vil det være muligt at holde uglerne på handske, samt at fotografere.Fremvisning af en times varighed : 1.000,00 kr.


Fremvisning af to timers varighed : 1.500,00 kr.


Dertil kommer transport. CVR haves og der gives faktura.


Indhent tilbud på fremvisning og arrangementer af dags varighed.


....................................................................................................................................................


Fotografering af uglerne er gratis, hvis det er til eget brug, dog modtages gerne donationer til uglernes foder. Kontakt mig for at aftale tid og sted.


Ved kommerciel fotografering udfærdiges en kontrakt.


.................................................................................................................................................... Kontakt: 2137 3502 eller Hej@Uglehulen.dk